Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η πρώτη συνομιλία του Γ. Μιχελάκη με τους πολιτικούς συντάκτες των Μέσων Ενημέρωσης

Νωρίς το μεσημέρι, ο Γιάννης Μιχελάκης προσήλθε στο νεοκλασσικό της Ρηγίλης, επιβεβαιώνοντας έτσι την ανάληψη καθηκόντων στη θέση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας...



Φτάνοντας, έπιασε στα σκαλιά συζήτηση και με πολιτικούς συντάκτες, από τους οποίους δέχθηκε τα συγχαρητήρια,  δείχνοντας παράλληλα  ότι  γνωρίζει τι τον…  περιμένει. Μαζί δέχθηκε και τη συμβουλή να μην… κλείνει το κινητό του, ώστε να μην μένουν ξεκρέμαστοι όσοι καλύπτουν το ρεπορτάζ και θέλουν  να  διασταυρώσουν μία είδηση. Ρόλο στην επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ, αλλά ως σύμβουλος του προέδρου του κόμματος,  θα έχει και ένα άλλο διευθυντικό -μέχρι πρότινος- στέλεχος εφημερίδων, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς. Για τον οποίο λέγεται ότι θα έχει καθήκοντα παρόμοια με αυτά του Γιάννη Λούλη, επί ηγεσίας Κώστα Καραμανλή (έστω και ατύπως για μεγάλο διάστημα).          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.