Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο Έλληνας οδηγός που έσωσε 50 επιβάτες από βομβιστική επίθεση (BINTEO)

Ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο Λονδίνο παρουσιάστηκε ο Γιώργος Ψαραδάκης, ο Έλληνας οδηγός του λεωφορείου Νο 30, ο οποίος...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


τον Ιούλιο του 2007 έσωσε τις ζωές 50 επιβατών λίγο πριν πυροδοτήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στο όχημα που οδηγούσε, ο τρομοκράτης Χασίμπ Χουσείν.

Το λεωφορείο Νο 30 ήταν ένα από αυτά που έγινανα στόχος τρομοκρατών το αιματοβαμμένο εκείνο απόγευμα της 7 Ιουλίου του 2007, όταν τρομοκράτες πυροδότησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς στο Μετρό και σε λεωφορεία του Λονδίνου.

Περιγράφοντας τις στιγμές που προηγήθηκαν αλλά και αυτές που ακολούθησαν της έκρηξης στο λεωφορείο του, ο κ. Ψαραδάκης, συγκλονισμένος, έκανε λόγο για σκηνές χάους και πανικού, αλλά και για την ψυχραιμία του, η οποία έσωσε τις ζωές των επιβατών.

«Ήμουν συγκλονισμένος από την έκρηξη. Έβλεπα γύρω μου ανθρώπινα μέλη, αλλά προσπαθούσαν να δω αν υπάρχει κάποιος που χρειάζεται τη βοήθειά μου» δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφους.




(sky news, ΘΕΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.