Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μιλάει για κορπίτες αυτός που κάνει ρουσφέτια

Το όνειδος της πολιτικής, αυτή η... μοσχροκεφαλή, που βγαίνει και βρίζει εργαζόμενους και πολίτες, φρόντισε να διορίσει τον στενό συνεργάτη της συζύγου του, στο...



προσωπικό του γραφείο! Η εφημερίδα "ΘΕΜΑ", αναφέρει ότι "το δεξί χέρι" της κ. Χριστίνας Χριστοφάκη κατά τη διάρκεια του προεκλογικού της αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, "δήλωνε ασθενής στην υπηρεσία του για να συνοδεύει την κ. Παγκαλου στις περιοδέιες της και να μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια".

Ο Θεόδωρος Πακαλος πάντως απαντά μέσα από τη Real News ότι "δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην κυβέρνηση" ενώ ξεκαθαρίζει τι δεν σκοπεύει να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών συναδέλφων του βουλευτών που "σπεύδουν να υιοθετήσουν ό,τι είναι ευχάριστο για τους ψηφοφόρους"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.