Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Έκρηξη σε Χριστιανική εκκλησία με 7 νεκρούς

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, με την αλλαγή του χρόνου, σημειώθηκε τα μεσάνυχτα, με την αλλαγή του νέου χρόνου σε Χριστιανική εκκλησία...



στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Οι πιστοί είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την έλευσης του νέου έτους. Η γιορτή μετατράπηκε σε εφιάλτη. Η χαρά πνίγηκε στο αίμα.
Τα γέλια, έδωσαν τη θέση τους στο κλάμα, το οδυρμό και τις κραυγές απόγνωσης για βοήθεια.
21 άτομα βρήκαν ακαριαίο θάνατο και τουλάχιστον 43 τραυματίστηκαν. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πώς μετά την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου, φανατικοί μουσουλμάνοι πετούσαν πέτρες και επιτίθεντο εναντίον των τραυματιών και όλων όσοι προσπαθούσαν να σωθούν από τον εφιάλτη.
Ήταν άλλη μία αιματηρή επίθεση μίσους φανατικών μουσουλμάνων εναντίον των Χριστιανών. Άλλη μία επίθεση υπό "τις ευλογίες" της κυβέρνησης της Αιγύπτου, η οποία έχει κάνει ελάχιστα πράγματα για την πάταξη των φανατικών ομάδων που δρουν εναντίον των Χριστιανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.