Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Άγρια επεισόδια στο Μενίδι - νεκρό ένα 7χρονο κορίτσι

Εξαγριωμένοι, εκατοντάδες κατοικοι του Μενιδίου, έχουν βγει στους δρόμους και επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών, μετά την...



παράσυρση 7χρονου κοριτσιού, από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το άτυχο κοριτσάκι, είχε βγει να πει τα κάλαντα, όταν λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο και παρασύρθηκε από την αστυνομική μοτοσυκλέτα.

'Οπως κατέθεσε ο αστυνομικός, μπροστά του ήταν ένα φορτηγάκι το οποίο έκανε ελιγμό για να αποφύγει το παιδί. Εκείνος, όπως είπε, δεν πρόλαβε ν' αντιδράσει και το κοριτσάκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες της μηχανής του.

Ο αστυνομικός συνελήφθη από συναδέλφους του και αυτή τη στιγμή κρατείται. Το κοριτσάκι ήταν καταγωγής Ρομά και η κατάσταση στο Μενίδι είναι ήδη εκτός ελέγχου. Στην οδό Αριστοτέλους καθώς και στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Κατάρας, πάνω από 200 άτομα έχουν κλείσει τον δρόμο, έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους απορριμάτων και επιτέθενται με πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.