Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Με χειροπέδες ο Γκλέτσος (BINTEO)

Αυτή η εικόνα δημάρχου δεν τιμάει κανέναν Έλληνα. Τη στιγμή που καθημερινά στα δικαστήρια, οι αστυνομικοί κάνουν προσαγωγές κατηγορούμενων χωρίς χειροπέδες (είναι γνωστές οι περιπτώσεις με τις αποδράσεις, μην τις ξαναθυμίσουμε). Οι κάτοικοι ετοιμάζονται...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠ' ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ



να κλείσουν, σήμερα, τα καταστήματά τους, στην πόλη της Στυλίδας, σε ένδειξη συμπαράστασης στον δήμαρχό τους.

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο κατευθύνθηκε  στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδαςγια να επιδώσει το σχετικό ψήφισμα για να διαμαρτυρηθεί για την κράτηση του κ. Γκλέτσου, ενώ συγκροτήθηκε και ειδική πενταμελής επιτροπή η οποία θα διαχειρίζεται το θέμα.

Τέλος αποφάσισαν αύριο να παραβρεθούν στα δικαστήρια της Λαμίας την ώρα που θα γίνει η προσαγωγή του δημάρχου της Στυλίδας. Την διαμαρτυρία τους για το θέμα έχουν εκφραστεί με ψηφίσματά τους και πολλοί φορείς της Στυλίδας και της Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.