Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ένοπλες επιθέσεις σε σπίτια

Πονοκέφαλος για την αστυνομία έχουν γίνει οι ένοπλες εισβολές ληστών σε σπίτια στο...



Ηράκλειο της Κρήτης. Μόνο τις τελευταίες ημέρες, σημειώθηκαν τρεις ένοπλες εισβολές ληστών στο Ηράκλειο, από τρεις διαφορετικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, θύμα 5μελούς ομάδας ενόπλων έπεσε στο σπίτι του, 27χρονος αλλοδαπός, το πρωί της Παρασκευής. Οι πέντε άγνωστοι άνδρες διέρρηξαν την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας στο Ηράκλειο, κι από όλα τα διαμερίσματα, επέλεξαν αυτό στο οποίο έμενε ο 27χρονος αλλοδαπός.
Με την απειλή τριών καλάσνικοφ, τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 4.400 ευρώ, ενώ, φεύγοντας, δεν παρέλειψαν να τον... σαπίσουν στο ξύλο! Από την έρευνα και την προανάκριση της Υ.Α Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο ένας εκ των δραστών είναι 33χρονος αλλοδαπός, γνώριμος των διωκτικών αρχών, ο οποίος αναζητείται.

Το βράδυ της Πέμπτης, είχαμε άλλη μία ένοπλη ληστεία σε σπίτι, επίσης αλλοδαπών, στα Καμίνια Ηρακλείου, από ομοεθνείς τους, όπως εκτιμάται, με σκοπό τα χρήματα ενώ λίγες ώρες πριν στην περιοχή της Θερίσσου, στο Ηράκλειο, σημειώθηκε θρασύτατη ληστεία σε βάρος ενός 23χρονου, ο οποίος κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, άγνωστοι δράστες του επιτέθηκαν και, αφού τον μαχαίρωσαν στο χέρι, του άρπαξαν 50 ευρώ από την τσέπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.