Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ποιοι θέλουν να "σβήσουν" τα αρχεία του δήμου Αθηναίων

Σε πονοκέφαλο για τις Αρχές έχει εξελιχθεί ο οργανωμένη και διαρκή προσπάθεια αγνώστων να αφαιρέσουν από όλα τα κτίρια του δήμου Αθηναίων, υπολογιστές και φακέλους που...



αφορούν πληρωμές και προμήθειες του δήμου προς τρίτους.


Η νέα απόπειρα κλοπής σε κτίριο του δήμου Αθηναίων σημειώθηκε χθες στις 8.00 το βράδυ, στην οδό Υμηττού, αυτή τη φορά στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου.
Πρόκειται για την Υπηρεσία του δήμου η οποία πληρώνει τις ενταλματοποιημένες οφειλές προς τρίτους.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα αλλά ο συναγερμός του συστήματος ασφαλείας λειτούργησε κανονικά με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να τραπούν σε φυγή.

Υπενθυμίζεται ότι  ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες που διέρρηξαν τη Διεύθυνση Προμηθειών του Δήμου Αθηναίων, απ’ όπου άρπαξαν 7 ηλεκτρονικούς υπολογιστές με πολλά στοιχεία για τις πληρωμές του δήμου προς προμηθευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.