Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Χειρόγραφη ανάληψη ευθύνης για τα πακέτα - βόμβες στην Ιταλία!

Με φάκελο, ο οποίος περιείχε μία σφαίρα και μία χειρόγραφη προκήρυξη (για πρώτη φορά στα ιστορικά της Διεθνούς Τρομοκρατίας), η αναρχική ομάδα FAI, ανέλαβε...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ




την ευθύνη για το πακέτο - βόμβα που εστάλει στην ελληνική πρεσβεία, στη Ρώμη.
Ο φάκελος έφθασε στα γραφεία του ιταλικού ειδησεογραφικού πρακτορείου AdnKronos στην ιταλική πρωτεύουσα. Η επιστολή είναι γραμμένη στο χέρι, με κεφαλαία γράμματα. Η ιταλική αναρχική οργάνωση, εκτός από την ονομασία Fai, υπογράφει και πάλι ως «Επαναστατικός Πυρήνας Λάμπρος Φούντας».

Απειλούν με νέα χτυπήματα, ακόμη πιο εντυπωσιακά

«Θα κτυπήσουμε και πάλι -αναφέρεται στην επιστολή- και θα στοχεύσουμε πιο ψηλά, ενάντια στα σύμβολα του κράτους και μιας αποστειρωμένης και συντεχνιακής πολιτικής που βαδίζει στο σκοτάδι».
Στην ίδια επιστολή, αναφέρεται ότι «μετά τα χριστουγεννιάτικα δώρα και τα βαρελότα της πρωτοχρονιάς, η Fai- Επαναστατικός Πυρήνας Λάμπρος Φούντας θεωρεί πως δρα με κοινωνική συνέχεια, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Έλληνες συντρόφους Γεράσιμο Τσάκαλο και Παναγιώτη Αργυρίου που συνελήφθησαν άδικα τον Νοέμβριο από τον διεθνή καπιταλισμό».
Επίσης, αναφέρονται τα ονόματα των Ιταλών πολιτικών Μάσιμο Ντ΄Αλέμα, Πιέρο Φασίνο και Λουτσιάνο Βιολάντε.
Η Fai ανέλαβε επίσης την ευθύνη για τα τρομο- δέματα που εξερράγησαν στις 23 Δεκεμβρίου στις πρεσβείες της Ελβετίας και της Χιλής στη Ρώμη, όπου τραυματίσθηκαν δύο άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.