Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κοντομηνάς και... οι δουλέμποροι με τα αεροταξί

ΜΟΝΟ ΣΤΟ Planet-Greece

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Planet-Greece, τα μέλη του κυκλώματος είχαν νοικιάσει αεροταξί από ελληνική εταιρεία.Από την...




Interjet, συμφερόντων του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά!

Μόνο που αυτή τη φορά οι υπάλληλοι της εταιρείας ήταν προετοιμασμένοι, μετά την απόδραση με ελικόπτερο του Παλαιοκώστα και του Ριτζάι, από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ελέγχοντας ο πιλότος τα χαρτιά των Αφγανών, είδε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αμέσως μίλησε με την εταιρεία, η οποία με τη σειρά της επικοινώνησε με την αστυνομία, ζητώντας τη συνδρομή της για να διαπιστωθεί αν όλα είναι καλά!

Δεν ήταν λοιπόν η αστυνομία αυτή που εξάρθρωσε την σπείρα δουλεμπόρων αλλά οι υπάλληλοι της εταιρείας InterJet οι οποίοι με την παρατηρητικότητά τους και την ειδική εκπαίδευση που έχουν λάβει, ειδοποίησαν τις Αρχές.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δουλέμποροι με αεροταξί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.