Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δουλέμποροι με αεροταξί!

Με αεροταξί, προσπαθούν πλέον οι δουλέμποροι να βγάλουν από την χώρα μας λαθρομετανάστες με προορισμό...



τις ευρωπαϊκές πόλεις. Χθες το απόγευμα αστυνομικοί του αεροδρομίου Καβάλας συνέλαβαν μία 18χρονη Μαροκινή και τέσσερις Έλληνες ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι φέρονται ως εγκέφαλοι κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών μέσω αεροταξί!

Η Μαροκική νεαρή - υπάλληλος σε τουριστικό γραφείο του Μιλάνου - έκλεινε για λογαρισμό των μελών του κυκλώματος τα αεροταξί. Αμέσως μετά αναλάμβαναν δράση οι οδηγοί ταξί, που μετέφεραν τους λαθρομετανάστες, τους οποίους εμφάνιζαν ως τουρίστες, κι αφού προηγουμένως τους είχαν προμηθεύσει με πλαστά χαρτιά. Οι αστυνομικοί, στην Καβάλα,  συνέλαβαν 15 Αφγανούς οι οποίοι είχαν μεταφερθεί με τα ταξί στην Καβάλα από την Αθήνα με σκοπό να πάνε στη Γένοβα της Ιταλίας. Το κόμιστρο που χρέωναν οι λαθρέμποροι ήταν εφτακόσια ευρώ ανά άτομο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.