Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Τους απήγαγαν, τους εκβίασαν και τους παράτησαν στο βουνό


Με το πρόσχημα ότι θα τους έδιναν δουλειά, έπεισαν τους δύο Πακιστανούς να μπουν στο αυτοκίνητό τους για να τους οδηγήσουν τελικά στον εφιάλτη…

Δύο αλλοδαποί, πακιστανικής υπηκοότητας, ηλικίας 23 και 26 ετών συνελήφθησαν το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου στην Ασωπία Θηβών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πρωί της 31ης Δεκεμβρίου 2010 στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας με το πρόσχημα της εργασίας επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους δύο ομοεθνείς τους και τους μετέφεραν σε ερημική αγροικία.

Στο σπίτι αυτό τους περίμεναν οι τρεις συνεργοί τους, ένας 30χρονος Ελληνας και άλλοι δύο Πακιστανοί, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.Οι δράστες παρακρατούσαν παράνομα τα θύματα, τους έδεσαν με πλαστικές ταινίας και με χρήση σωματικής βίας τους υποχρέωσαν να τους δώσουν στοιχεία συγγενών τους στο Πακιστάν.Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους συγγενείς των θυμάτων και απαίτησαν εκβιαστικά χρηματικό ποσό, προκειμένου να τους ελευθερώσουν, πράγμα το οποίο αι έπραξαν την 4η και 5η Ιανουαρίου, και κατέθεσαν τα χρήματα.Στις 4 το πρωί ανήμερα των Θεοφανείων, οι δράστες οδήγησαν τα δύο θύματα, με δεμένα μάτια και χέρια, σε ορεινή τοποθεσία στον Ελαιώνα Θηβών, όπου και τους εγκατέλειψαν.Τα θύματα κατάφεραν να ελευθερωθούν και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.