Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Θέλει να μας... ξεσκεπάσει ο Πάγκαλος

Θέλει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το Planet-Greece...



και κάθε blog για να μπορεί να ρίχνει τις αγωγές αβέρτα, χωρίς έλεος, σε όσους τολμούν να του ασκήσουν δριμεία κριτική.

Ο μοσχαροκέφαλος, με τη συνέντευξή του στην Καθημερινή, ανοίγει ένα ακόμη θερμό μέτωπο, με τα blogs. Αναφέρεται μάλιστα συγκεκριμένα σε δυο επώνυμα site (αμφιβόλου αισθητικής και ποιότητας ενημέρωσης), αναπτύσσοντας την επιχειρηματολογία του υπέρ της επωνυμίας των blogs, ώστε να υπάρχει κατά το νόμο υπεύθυνος, εναντίον του οποίου θα μπορεί να στραφεί όποιος θεωρεί ότι συκοφαντείται. Ο Πάγκαλος, με αιχμηρές εκφράσεις, αναφέρεται σε εκβιασμούς που γίνονται με πρόσχημα τις πολιτικές διαπιστώσεις και εμφανίζεται αμετακίνητος στη θέση ότι πρέπει να μπουν κανόνες στη blogόσφαιρα.

Βεβαίως και θα το κάνουμε... όταν κλείσεις στη φυλακή ΙΣΟΒΙΑ τουλάχιστον 50 από τους συναδέλφους σου λαμόγια, που επί δεκαετίες έκλεβαν τα κρατικά ταμεία. Α, και να τους κατασχεθεί και όλη η περιουσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.