Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ριφιφί σε τράπεζα - ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Οι δράστες "χτύπησαν" με τη μέθοδο του ριφιφί τράπεζα του Βόλου. Στη Ζάκυνθο, με τροχό διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο. Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ληστές "χτύπησαν" Εφορία στην...


Θήβα. Αναλυτικά:

     * Οι  διαρρήκτες που επιχείρησαν να εισβάλουν στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στον Βόλο, έφτασαν στα… μισά! Άνοιξαν τρύπα στον τοίχο από την οποία σκόπευαν να μπουν στο εσωτερικό, αλλά δεν είχαν υπολογίσει τον συναγερμό που χτύπησε αμέσως και έτσι τράπηκαν άπρακτοι σε φυγή με... άδεια χέρια.

     * Στόχος διαρρηκτών ένα κοσμηματοπωλείο, στην αλλαγή του χρόνου,  στο κέντρο της Ζακύνθου. Οι δράστες έκοψαν με τροχό το σιδερένιο ρολό του καταστήματος και στη συνέχεια έσπασαν με μια πέτρα το αλεξίσφαιρο τζάμι! Άρπαξαν χρυσαφικά και ρολόγια, αξίας περίπου 7.000 ευρώ.

     * Στην εκπνοή του 2010, στην Θήβα, 2 δράστες, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο κτίριο όπου συστεγάζονται η Δ.Ο.Υ. Θηβών και ένα πρακτορείο της Τράπεζας της Ελλάδος. Με την απειλή πιστολιών, οι δράστες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο της τράπεζας και διέφυγαν πεζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.