Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φακέλωμα από το μαιευτήριο!

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει για τα καλά την κάρτα του πολίτη στη ζωή μας. Κι όμως, υπάρχει από την άλλη η Αρχή Προστασίας που αντιδρά σε πολλά. Ο λόγος είναι γιατί...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ




με την "κάρτα", όλα τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, από τις καταναλωτικές συνήθειες, τη φορολογική δεινότητα αλλά και το ιατρικό απόρρητο, θα βρίσκονται σε... κοινή θέα!
Οι δύο κάρτες που θα μας συνοδεύουν, η φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη, θα αποτελούν τα μάτια του «μεγάλου αδελφού» για όλες μας τις δραστηριότητες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece.blogspot.com, η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για να παρακάμψει όλα τα εμπόδια από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων, γιατί έχει ήδη έτοιμο το δεύτερο στάδιο εφαρμογής της "κάρτας του πολίτη".
Το... φακέλωμα θα ξεκινάει από τη στιγμή που θα γεννιέται ένα μωρό! Από εκείνη τη στιγμή το παιδί θα αποκτά ένα (1) και μοναδικό νούμερο, με το οποίο θα κάνει τα πάντα στη ζωή του. Αυτό το νούμερο θα είναι η ταυτότητά του, το ΑΦΜ του, ο αριθμός με τον οποίο θα... τον αναγνωρίζει το κράτος!

Κι αν βιαστείτε να μιλήσετε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, για τους μη γνωρίζοντες, αυτό είναι κάτι που εδώ και δεκαετίες εφαρμόζουν οι ΗΠΑ. Όπως και πολλές από τις αλλαγές που αργά αλλά σταθερά μας επιβάλλουν καθημερινά στη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.