Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Οργισμένες αντιδράσεις για τις αυξήσεις των διοδίων

Οργισμένες αντιδράσεις, από την Θεσ/νίκη μέχρι την Τρίπολη, με άνοιγμα στις μπάρες των διοδίων έχουν προγραμματίσει χιλιάδες πολίτες για αυτήν την...



Κυριακή, στις 3 μετά το μεσημέρι, μετά το κάλεσμα από το Πανελλαδικό κίνημα εναντίον των διοδίων, ανοίγοντας τις μπάρες σε όλο το εθνικό δίκτυο.

Οι απανωτές αυξήσεις στα τιμές των διοδίων με επιστέγασμα την τελευταία αύξηση των 0,60 λεπτών σε όλα τα διόδια του Εθνικού Δικτύου από όλες τις εταιρείες εκμετάλλευσης, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. 

Με σύνθημα «Μας φοβούνται, δεν τους φοβόμαστε», οι επιτροπές αγώνα σε όλη την Ελλάδα καλούν τους οδηγούς να αντισταθούν στα χαράτσια των μεγαλοεργολάβων και δηλώνουν έτοιμες να αναμετρηθούν στα δικαστήρια για την νομιμότητα των διοδίων.

Η κυβέρνηση, με προκλητική κίνηση προσπάθησε να βοηθήσει τους υπερεργολάβους εκμετάλλευσης των διοδίων, καταστρώνοντας σχέδιο αντεπίθεσης στους οδηγούς που δεν πληρώνουν, επιστρατεύοντας την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όμως έφαγε... πόρτα, αφού η Αρχή Δεδομένων πρόσφατα εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται να φωτογραφίζονται τα οχήματα των οδηγών που δεν πληρώνουν διόδια, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να τους κυνηγήσουν δικαστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.