Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ

Τα «ερυθρόλευκα» θα φορέσει ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού λαμβάνοντας για τη μεταγραφή του το ποσό των...



700.000 ευρώ!

Έωσε τα χέρια με τους ερυθρόλευκους για συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, που υπό προϋποθέσεις μπορεί και να ανανεωθεί για άλλα δυο χρόνια.

Έχοντας μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και χωρίς υποχρέωση μη μεταγραφής σε άλλο ελληνικό σύλλογο, ο Αλγερινός επιθετικός αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας του Πειραιά, που θα του προσέφερε σιγουριά μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού δεν θα χρειαζόταν να αλλάξει πρωτάθλημα και χώρα.

Οι φήμες περί επικείμενες συμφωνίας των δυο πλευρών κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες, όμως διαψεύδονταν μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν και το deal έκλεισε.
Με την προσθήκη Τζιμπούρ στο ρόστερ του ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποκτάει ένα ακόμα επιθετικό όπλο, αν και η κίνηση αυτή προκαλεί διάφορα ερωτηματικά σχετικά με τους λόγους φυγής του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος λόγω των περιορισμένων υποχρεώσεων του συλλόγου στις εγχώριες διοργανώσεις αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.