Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Κρεσέντο ληστειών σε πεζούς και ψιλικατζίδικα

Άλλη μια νύχτα τρόμο, με τους ληστές να εφορμούν με όπλα, κατσαβίδια και λοστούς στα θύματά τους, είτε αυτά είναι πεζοί είτε...



ιδιοκτήτες ψιλικατζίδικων.

- Στις 21.40 στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Καλύμνου και Κεφαλληνίας, ληστής εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό. 

- Στις 21.33 στην Αθήνα, στη συμβολή της Λεωφ. Αλεξάνδρας με την οδό Μαυρομματαίων, 3 άτομα, με την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από πεζό αλλοδαπό, ο οποίος πρόλαβε να το βάλει στα πόδια και να καλέσει σε βοήθεια. 

-Στις 22.54 στην Αθήνα, οδός Θεοδώρητου Βρεσθένης, 2 ληστές, κρατώντας όπλο και κατσαβίδι εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και αφαίρεσαν από το ταμείο όσα χρήματα βρήκαν.

- Στις 23.00 στην Κηφισιά, οδός Τατοΐου, στο στόχαστρο ένοπλου ληστή μπήκε κάβα ποτών, από την οποία αφαίρεσε τα χρήματα από το ταμείο. Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε μηχανή όπου τον ανέμενε συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

- Στις 23.19, στην Αθήνα, Πλατεία Κυψέλης 102, δύο άτομα τραυμάτισαν με γροθιές και κλωτσιές ανήλικο αλλοδαπό, προκειμένου να του αφαιρέσουν το κινητό του τηλέφωνο. Ο ανήλικος μετέβη σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. Παρά το γεγονός ότι οι δράστες διέφυγαν πεζοί συνεχίζουν να αναζητούνται.

Στις 00.14 στην Αθήνα, οδός Περικλέους 29-33, 2 ληστές χτύπησαν και τραυμάτισαν ελαφρά γυναίκα που εκινήτο στο δρόμο πεζή, αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα, και διέφυγαν τρέχοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.