Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τα σενάρια για την προεδρία του Παναθηναϊκού

Η άρνηση όλων των επιφανών μετόχων να αναλάβουν την προεδρία, έχει δημιουργήσει ένα διοικητικό κενό στον Παναθηναϊκό και τα ανάλογα σενάρια για την κάλυψή του... 



Αυτό που δύσκολα μπορεί να ισχύσει είναι να μείνει κενή η θέση καθώς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θεωρούν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον Παναθηναϊκό.


Σύμφωνα με την «Εξέδρα» το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Δημήτρη Γόντικα να αναλαμβάνει τη θέση, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει ιδιότητα προεδρεύοντα αντιπροέδρου. Μάλιστα αρκετά από τα μέλη θεωρούν ότι ο Δημήτρης Γόντικας πρέπει να είναι ο νέος πρόεδρος καθώς γνωρίζει καλά και από πρώτο χέρι τις υποθέσεις της ομάδας. Αυτό το σενάριο «κολλάει» στην απροθυμία της οικογένειας Βαρδινογιάννη να έχει στη θέση του προέδρου άνθρωπο δικό της, καθώς θέλει να δείξει την αποστασιοποίηση της από τον Παναθηναϊκό.


Το άλλο σενάριο κάνει λόγο για τον Παναγιώτη Δάβαρη, που έχει βάλει συνολικά 5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, όμως ο ίδιος δεν φαίνεται πρόθυμος για κάτι τέτοιο καθώς έχει την επιχείρηση του.


Το τελευταίο σενάριο, και ίσως το πιο «τρελό» είναι αυτό που συζητούν κάποια από τα μέλη και μερίδα φιλάθλων περί προεδρίας του «Καπετάνιου» Γιώργου Βαρδινογιάννη με αντιπροέδρους τους Γόντικα και Μαυροκουκουλάκη. Αυτό το θέμα βέβαια κολλάει πάλι στην απροθυμία της οικογένειας να έχει δικό της άνθρωπο στο τιμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.