Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Καταδίωξη χασισέμπορα στην Κρήτη

Τους ξέφυγε, πατώντας γκάζι στο αυτοκίνητό του και πετώντας τα ναρκωτικά από το παράθυρο, αλλά συνέλαβαν τη μητέρα του...




Χθες το βράδυ, στο Πέραμα, στους πρόποδες του Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο, αστυνομικοί του ΤΑΕ έκαναν σήμα στάσης στο νεαρό οδηγό, ο οποίος όχι μόνο δε σταμάτησε, αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε ο οδηγός πέταξε από το παράθυρο μία σακούλα με 2,1 κ. χασίς, ενώ λίγο αργότερα, κάνοντας έναν επικίνδυνο ελιγμό, σταμάτησε, εγκατέλειψε το όχημα του και εξαφανίστηκε πεζός.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν, ωστόσο έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου συνέλαβαν τη μητέρα του, η οποία φαίνεται ότι πρόλαβε να κάψει στο τζάκι απροσδιόριστη ποσότητα κάνναβης, ενώ είχε πετάξει μία σακούλα με 16.800 ευρώ στον εξωτερικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.