Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Γιουχάισαν την Αντωνίου στα διόδια

"Γιαούρτι θέλετε... έξω δε σας θέλουμε..." φώναζαν οι συγκεντρωμένοι στα διόδια μόλις η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...



ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα που είχε στήσει η Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων Φθιώτιδας.
«Η Φθιώτιδα και η Πιερία πλήττονται περισσότερο. Είναι ένα θέμα που έχω αναδείξει από το 2007» ανέφερε αρχικά. Τότε πολλά ήταν τα μέλη που θυμήθηκαν ότι η κ. Αντωνίου είχε ψηφίσει ως βουλευτής αντιπολίτευσης τις συμβάσεις, αλλά και το μνημόνιο ως κυβέρνηση. «Το θέμα είναι ότι τα ψηφίσατε, τι μας λέτε τώρα;» φώναξε ένας εκ των παρευρισκομένων.

Η πρώτη αυτή αντίδραση εξαγρίωσε και άλλους στην αίθουσα… «Γιαούρτι θέλετε», «έξω, έξω, δεν σας θέλουμε», «είστε υπάλληλοι των τραπεζών, εμείς δεν πουλιόμαστε», ήταν μερικά απ’ αυτά που άκουσε η κ. Αντωνίου. «Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτησή σας. Είμαι εδώ για να ακούσω τις απόψεις σας», συνέχισε η βουλευτής σε κλίμα έντασης για να πει πριν κατέβει από το βήμα «περίμενα το κίνημα να είναι πιο δημοκρατικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.