Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αναζητούν την γιάφκα - εργαστήριο των βομβών

Σε αγώνα δρόμου αναζήτησης της κεντρικής γιάφκας έχει επιδοθεί η αντιτρομοκρατική ύστερα από τις συνολικά 5 συλλήψεις των τελευταίων ημερών και την ανακάλυψη...



δύο σπιτιών - κρυσφήγετων. Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι σε αυτό το χώρο που ακόμα αναζητούν θα βρουν τα εκρηκτικά που θα χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες στην επίθεση που σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν το Σαββατοκύριακο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητούνται και άλλα άτομα, φερόμενα ως μέλη είτε της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» είτε της νεότευκτης και ανώνυμης οργάνωσης που θα αναλάμβανε την ευθύνη στα χτυπήματα που θα πραγματοποιούνταν, ενόψει και της δίκης που ξεικινά αύριο, με κατηγορούμενους τους φερόμενους ως μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.