Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ούτε με... σφαίρες

Λυτούς και δεμένους έχει βάλει η Τατιάνα για να μπορέσει να βρει κάποιο... κορόιδο να της πληρώνει τα γούστα και τις φιλοδοξίες μετά το διαζύγιο...



το καλοκαίρι, με το κανάλι του ΑΝΤ1. Η Τατιάνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ - παρωδία της Espresso φέρεται να είναι διακαής πόθος ορισμένων στελεχών του καναλιού του Αμαρουσίου για να μετάσχει στο "Dancing with the Stars".

Αυτό που προφανώς δε γνωρίζουν είναι ότι η Τατιάνα, έφυγε από τον ΑΝΤ1, όχι γιατί ήταν δική της επιλογή, αλλά προσωπική επιλογή της διοίκησης του σταθμού, χώρια των εξαιρετικών αντιπαθειών που με τη συμπεριφορά της είχε καλλιεργήσει σε αρκετά διευθυντικά στελέχη.

Η αλήθεια είναι ότι έχει καταλάβει, προφανώς, ότι τα νούμερα - χαμηλών πτήσεων, που κάνει στο STAR, δεν τις δίνουν το "διαβατήριο" για την επόμενη χρονιά, αφού πολύ απλά "δεν τα φέρνει" στο κανάλι, σε σχέση με αυτά που τους στοιχίζει κι έτσι η ίδια έχει βάλει λυτούς και δεμένους, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι είναι παρουσιάστρια - κελεπούρι κι ότι αν δεν της δώσουν νέο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, και μάλιστα σύντομα, το... πουλάκι θα πετάξει.

Αλλά οι... Τατιανιές αυτή τη φορά δε φαίνεται να περνάνε, ίσα - ίσα που γελάει και η πιάτσα και μαζί της και με τους ευφάνταστους σεναριογράφους της Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.