Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο Κέντρο Επιχειρήσεων

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής...



βρέθηκε το πρωί ο Αρχηγός του Σώματος, Λευτέρης Οικονόμου. Αντήλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους αστυνομικούς που ήταν βάρδια ενώ απήυθηνε μήνυμα και δια ασυρμάτου σε όλους τους αστυνομικούς που βρίσκοντας στους δρόμους του λεκανοπεδίου.

Ο κύριος Οικονόμου μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του, ανέφερε:
"
Η χρονιά που πέρασε είχε ιδιαιτερότητες στον τομέα της ασφάλειας, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με ψυχραιμία και επαγγελματισμό και γι’ αυτό σας εκφράζω τις ευχαριστίες και τα θερμά μου συγχαρητήρια. Η κατάκτηση αυτή δεν ήταν συγκυριακή αλλά αποτέλεσμα ολοκληρωμένου σχεδιασμού και συστηματικής δουλειάς.
Συνεχίζουμε, χωρίς εφησυχασμό, αλλά με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ισχυρή βούληση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών. Οφείλουμε με τη συνεισφορά μας να εξασφαλίσουμε στην Πατρίδα και στα παιδιά μας αυτό που πραγματικά τους αξίζει: την ασφάλεια, την κοινωνική ειρήνη, την πρόοδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.