Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις στο Υπουργείο Ανάπτυξης!

Σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις προχώρησαν από τις 3.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 4.00 οι άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών...




στο πάρκινγκ έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης, στην Μεσογείων. Το ύποπτο δέμα είχε ως παραλήπτη τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ωστόσο, περνόντας το, οι υπεύθυνοι ασφαλείας, από το ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης βομβών, είδαν να εξέχουν κάτι καλώδια και για αυτό το λόγο τηλεφώνησαν στην αστυνομία.

Το ειδικό ρομποτάκι, κατέβηκε δύο φορές, για να το πετύχει, ωστόσο και τις δύο φορές αστόχησε να βρει... κέντρο σε ένα κουτί διαστάσεων 30Χ40 εκατ.!!!!

Και τελικά οι πυροτεχνουργοί επιστράτευσαν το γνωστό κανονάκι για να διαπιστώσουν, τελικά, ότι η ύποπτη βόμβα είναι ένα... λαμπατέρ, το οποίο ήταν δώρο από φίλο για τον ίδιο τον κύριο Χρυσοχοΐδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.