Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Διέρρηξαν τα γραφεία της υπηρεσίας Πολιτισμού, στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)



Τα γραφεία του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πάτρας, στην οδό Πατρέως, διέρρηξαν χθες το βράδυ, άγνωστοι δράστες, οι οποίοι μπήκαν στον χώρο σπάζοντας το τζάμι του...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ



μπάνιου. Την διάρρηξη αντιλήφθηκε ο Ανδρέας Ανδριόπουλος (ο γιος του προέδρου) ο οποίος όλο το απόγευμα βρισκόταν στο δικό του γραφείο και μπήκε στον χώρο του συμβάντος για να πάρει ένα φάκελο.
Ο κ. Ανδριόπουλος, όπως επισημαίνει μιλώντας στο thebest, διαπίστωσε πως η πόρτα του φωταγωγού ήταν ανοικτή και το παράθυρο του μπάνιου σπασμένο. Αμέσως κάλεσε την Ασφάλεια ενώ επί τόπου βρέθηκε και η Σήμανση, άνδρες της οποίας πήραν αποτυπώματα μόνο από το τζάμι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσαν ότι ο δράστης φορούσε γάντια.
«Ο χώρος του γραφείου ήταν αναστατωμένος, είχαν ανοιχθεί συρτάρια, όχι όλα, όμως από μια πρώτη ματιά δεν λείπουν έγγραφα, αποδείξεις ή τιμολόγια. Ευτυχώς εμείς χρήματα δεν αφήνουμε ποτέ μέσα. Προφανώς ο δράστης ή οι δράστες έψαχναν χρήματα, δεν βρήκαν τελικά και έτσι έφυγαν άπραγοι» , υποστηρίζει ο κ. Ανδριόπουλος.
Οι υπεύθυνοι του ΟΚΠΕ υπέβαλαν σήμερα το πρωί μήνυση κατά αγνώστων, ενώ αναμένεται να κάνουν λεπτομερέστερη καταγραφή των εγγράφων κ.α. αύριο, μετά την αποψινή προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.