Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο απολογισμός του μακελειού στην Αριζόνα

Εξι άνθρωποι, ανάμεσά τους ένας δικαστής κι ένα παιδί, μόλις 9 ετών έχασαν χθες Σάββατο στην Τουσόν της Αριζόνα τη ζωή τους, ενώ άλλοι 19 τραυματίστηκαν (οι πέντε είναι σε "κρίσιμη" κατάσταση, μεταξύ των οποίων και η αμερικανίδα βουλευτής Γκαμπριέλα Γκίφορδς), από τα απανωτά πυρά...



ενός περίπου 20 ετών ενόπλου, με άγνωστο κίνητρο, που έχει συλληφθεί", ανακοίνωσαν σήμερα Κυριακή, στις 02.00 ώρα Ελλάδας, οι τοπικές Αρχές Ασφαλείας.

Στους τραυματίες του μακελειού συγκαταλέγεται η βουλευτίνα των Δημοκρατικών, Γκαμπριέλα Γκίφορντ, 40 ετών, που έχει εμπλακεί στο δημόσιο διάλογο περί μεταναστών. Θεράποντας γιατρός παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της βουλευτίνας εκφράζει "αισιοδοξία" γιά μελλοντική αποκατάσταση της υγείας της.

Υποβλήθηκε ήδη σε εγχείρηση από νευροχειρουργό. Νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του "Ιατρικού Κέντρου" της Τουσόν, μαζί με άλλους 10 τραυματίες του συμβάντος. Εξ αυτών, η κατάσταση των πέντε κρίνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.