Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ληστείες, ληστείες, ληστείες...

Δεν έχουν τέλος οι ένοπλες ληστείες σε ψιλικατζίδικα, super market ακόμη και καταστήματα βρεφικών και παιδικών ειδών, τη στιγμή που μέσα σε αυτά βρίσκονται ως πελάτες μητέρες με τα παιδιά τους...




Στις 07.28 στην Αγ. Παρασκευή, οδός Χρυσ. Σμύρνης, 2 άτομα εισήλθαν σε s/m και, με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. 

Στις 07.45 στη Βουλιαγμένη, άγνωστος δράστης εισήλθε σε υποκατάστημα των «ΕΛ.ΤΑ» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από ταμείο το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ. 

Στις 14.38 στη Νίκαια, οδός Θηβών, άγνωστος δράστης εισήλθε σε super market και, με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. 


Στις 16.46 στην Αγ. Παρασκευή, στη Λ. Μεσογείων, 3 ληστές, εισήλθαν σε κατάστημα βρεφικών – παιδικών ενδυμάτων και, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.

Στις 17.10 στη Βούλα, στην οδό Ιωαν. Μεταξά, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.