Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Σύλληψη κινέζου μαφιόζου

41χρονος κινέζος, μέλος της κινεζικής μαφίας, που σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, είχε βρεί καταφύγιο στις Σέρρες...



εδώ και καιρό. Όμως, η τύχη του... στέρεψε το μεσημέρι. Στις 3.15, στην Ηρακλεία Σερρών, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, που εδώ και καιρό τον παρακολουθούσαν.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές του Τορίνο της Ιταλίας, για απαγωγή, εκβίαση, διακίνηση λαθρομεταναστών και παράνομη οπλοφορία.Ήταν ο άνθρωπος που εισήγαγε λαθρομετανάστες στη γειτονική χώρα, για λογαριασμό της μαφίας, κι όσοι δεν τον πλήρωναν τον "κεφαλικό φόρο" που είχε οριστεί, τους απήγαγε, με συνεργούς του, τους φυλάκιζε σε σπίτια - κλουβιά, και ζητούσε από τους συγγενείς των θυμάτων στην πατρίδα τους, να του καταβάλουν χρήματα για την απελευθέρωσή του. Διαφορετικά θα τους σκότωνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.