Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Λήστεψαν ταχυδρόμο με αεροβόλο

Οι αδίστακτοι ληστές, που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη, ακινητοποίησαν υπό την απειλή αεροβόλου τον άτυχο ταχυδρόμο και τον "σάπισαν" στο ξύλο...



προκειμένου να του αρπάξουν τον σάκο με την αλληλογραφία αλλά και τα χρήματα, που προορίζονταν για πληρωμή των συντάξεων.

Ο 48χρονος ταχυδρόμος βρισκόταν, το πρωί, στην οδό Τελαμώνος 7, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, με το μηχανάκι των ΕΛΤΑ, όταν του επιτέθηκαν οι δράστες κι άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, μόλις αυτός κατάλαβε ότι το όπλο που κρατούσαν ήταν αεροβόλο. Τον άφησαν αιμόφυρτο στον δρόμο κι εξαφανίστηκαν με την τσάντα που περιείχε 17.000 ευρώ.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στον νοσοκομείο "Τζάννειο" του Πειραιά, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.