Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εξελίξεις στη δίκη Κεντέρη - Θάνου

Μετά από 7 αναβολές, η πολύκροτη δίκη με το σκάνδαλο ντόπινγκ, στο οποίο κατηγορούνται οι Κώστας Κεντέρης, Κατερίνα Θάνου και Χρήστος Τζέκος, βρίσκεται...



σε εξέλιξη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας.

Με την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή συνεχίζεται η δίκη των ολυμπιωνικών και των έξι συγκατηγορουμένων τους για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου, την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, που είχε ως αποτέλεσμα τη μη έγκαιρη προσέλευσή τους στο Ολυμπιακό Χωριό για έλεγχο ντόπινγκ.
Ο κ. Σεβαστής κατέθεσε ότι κλήθηκε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να μεσολαβήσει στους αθλητές προκειμένου να παραδώσουν τις κάρτες τους, ώστε να μην διαγωνιστούν. Όπως μάλιστα είπε ο μάρτυρας, αυτό που του είχε μεταφερθεί ήταν «για το καλό όλων να παραδοθούν οι κάρτες». Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι η εντολή για τον έλεγχο ντόπινγκ δεν είχε φτάσει στους δύο αθλητές αλλά στον προπονητή τους και ενώ είχε παρέλθει η ώρα της προθεσμίας που είχε οριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.