Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σπανούλης: αισθάνομαι δικαιωμένος που πήγα στον Ολυμπιακό

Ο Βασίλης Σπανούλης, με συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας δήλωσε δικαιωμένος από την επιλογή του να αφήσει τον Παναθηναϊκό και...



να μεταγραφεί, το καλοκαίρι, στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων.
«Ήταν δική μου απόφαση και είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Είδα ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ όμορφο να παίξω σε αυτή την ομάδα και πήγα εκεί γιατί ήταν μεγάλο κίνητρο για μένα να αγωνιστώ με αυτούς τους συμπαίκτες. Αισθάνομαι πολύ καλά σε αυτή την ομάδα. Έχω καλή σχέση με όλους εδώ, τους παίκτες και τους προπονητές, τη διοίκηση και τους φιλάθλους», τόνισε ο Σπανούλης και πρόσθεσε ότι "έχουμε μεγάλους στόχους φέτος και τους αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.