Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλα μέτρα... φύγετε!

Αυξήσεις στη ΔΕΗ, αυξήσεις στα εισιτήρια, αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση στις αντικειμενικές των ακινήτων, αυξήσεις, αυξήσεις, αυξήσεις... και μειώσεις μισθών...


Γράψτε το δικό σας σχόλιο στο άρθρο...




ο κόσμος δεν αντέχει άλλο! Η γενικότερη έκρηξη κοινωνικής οργής είναι προ των πυλών. Δεν το καταλαβαίνετε; Το μόνο που κάνετε είναι να προκαλείτε με τους μισθούς που παίρνετε και οι "300" του κοινοβουλίου. Έχετε μετατρέψει τον ιερότερο θεσμό της δημοκρατίας σε μέσο εξυπηρέτησης ιδιών σκοπών. Αντί να βρείτε τον τρόπο να φέρετε επενδύσεις, να δημιουργήσετε την - κατά λαϊκή απαίτηση - βιομηχανίες και εργοστάσια, νέες θέσεις εργασίας, να κάνετε τα αδύνατα δυνατά και να βοηθήσετε να πάει ο τόπος μπροστά, κρύβεστε πίσω από νομικήστικα τερτίπια, στρουθοκαμυλίζοντας, αγνοώντας αυτά που βιώνει ο λαός στο πετσί του.
Όχι πώς δεν τα βίωνε τόσα χρόνια. Απλά, επί σειρά ετών, εσείς, μαζί με τους φίλους σας τραπεζίτες, είχατε αφήσει τους πολίτες αυτής της χώρας να ζουν στην ψευδαίσθηση του καταναλωτισμού, μέσω της προώθησης του πιο ανήθικου μηχανισμού υποδούλωσης της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτού του υπέρμετρου δανεισμού. Δάνεια για αγορά συσκευών, δάνεια για σπίτια, δάνεια για αυτοκίνητα, εορτοδάνεια, δάνεια για οφειλές, πιστωτικές κλπ κλπ.

Οι πολίτες πάντα πεινούσαν. Όμως εσείς φτιάνατε πάντα το κομπόδεμά σας. Και μην μας πείτε, ότι εμείς εδώ στο Planet-Greece λαϊκίζουμε, γιατί θα σας ζητήσουμε να μας υποδείξετε ΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ πολιτικό που αυτή τη στιγμή χρωστάει και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ. Μην παιδεύεστε, θα σας την πούμε εμείς την απάντηση...ΚΑΝΕΙΣ.

Αυτή "κύριοι" είναι η μέγιστη πολιτική αλητεία. Μια αλητεία που σας κατατάσει σε χειρότερη θέση στην ιστορία του τόπου από καταδικασθέντες δικατάτορες ή τρομοκράτες. Διότι τα δικά σας εγκλήματα είναι διαρκή, αισχρά και δομημένα στα πρότυπα "πανεπιστημιακού" επιπέδου εγκληματικών οργανώσεων, που κάνουν ακόμη και την "Κόζα Νόστρα" να μοιάζει με τη συμμορία των μικρών Νάνων που προσπαθούν να βιάσουν την Χιονάτη.

Αφουγκραστείτε τον λαό, συσπειρωθείτε γύρω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρίστε τους μηνιαίους μισθούς σας (τόσους έχετε πάρει, δε σας χρειάζονται άλλοι), επιστρέψτε τα κλεμμένα και δώστε στη δικαιοσύνη όλα τα λαμόγια που βοηθείσατε τόσα χρόνια να πλουτίσουν στις ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. Κάντε για ΠΡΩΤΗ φορά στη ζωή σας το ΚΑΛΟ για τον ΤΟΠΟ και όχι για τις τσέπες σας. Αλλιώς, πολύ φοβόμαστε ότι φαινόμενα όπως του Κακλαμάνη, του Χατζηδάκη και του Παναγόπουλου, θα είναι... όαση μπροστά σε αυτά που θα σας βρουν...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ... όσο έχετε χρόνο ακόμη...

Πατήστε στο εικονίδιο από κάτω που λέει "σχόλια", για να προσθέσετε το δικό σας σχόλιο..

6 σχόλια:

  1. Μπράβο, συγχαρητήρια... πραγματικά είστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ blog που λέει τα πράγματα με το όνομά τους!!! Μην σταματάτε, θα σας στηρίξουμε όσο μπορούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai liga lete gia tous alites. Bravo, makari oloi na to diavasoun gia na baloun mualo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τους αφηνετε σε χλωρο κλαρι. Μπράβο παιδιά στο planet greece, ξεμπροστιάστε τους. Ειστε το μονο σάιτ που λεει την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ. ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΠΕΙΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το νου σας, δε σας θελει ο κοσμος, εχει αηδιασει μαζι σας... θα φατε πολυ ξυλο αν δεν κανετε κατι για το καλο της χωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρουσοπουλος, Δουκας, Μπασιακοσ, καραμανλης, τσοχατζοπουλος, σημιτης, παπαντωνιου, και Αλεκα κομμουνιστρια που απολύεις κοσμο στα κατεργα του κκε, ο κοσμος δεν ξεχναει. Να το ξέρετε ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.