Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από το ΣΔΟΕ το "κεφάλι" του Άκη

Με εντολή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εντείνονται και οδεύουν προς ολοκλήρωση οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο...



Δύο Κυριακάτικες εφημερίδες προαναγγέλλουν αύριο εξελίξεις γύρω από το θέμα του πλουτισμού του πρώην μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ που έχει απασχολήσει συνολικά τον Τύπο επί μακρόν.
Συγκεκριμένα με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ψάχνουν τον Ακη σε Κύπρο και ΗΠΑ» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Relanews. H εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε προθεσμία ενός μηνός στους ελεγκτικούς μηχανισμούς για να ολοκληρώσουν τους ελέγχους.
Την ίδια ώρα μέσω της Realnews ο Ακης Τσοχατζόπουλος στέλνει μήνυμα λέγοντας: "Ηθελα και ζητώ τον έλεγχο. Αργούν. Έπρεπε ήδη να έχουν τελειώσει", ενώ προαναγγέλλει αγωγές. Δεκαεπτά είναι τα πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ. Πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα μόλις δύο έγγραφα αναμένει το ΣΔΟΕ για να ολοκληρώσει την έρευνα.
Η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» από την πλευρά της με πρωτοσέλιδο τίτλο «Κάψτε τώρα τον Άκη» κάνει λόγο για εντολή του πρωθυπουργού προς το ΣΔΟΕ και προαναγγέλει επικοινωνιακή θυσία του πρώην υπουργού.
Σύμφωνα με τις «Αποκαλύψεις» ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στο ΣΔΟΕ και στην Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου: «Έχετε ένα μήνα καιρό να τελειώσετε με τις έρευνες» για τις υποθέσεις των πολιτικών προσώπων.
Η εφημερίδα κάνει λόγο επίσης για non paper του ΣΔΟΕ σε Μαξίμου καθώς και για μυστική συνάντηση Καπελέρη με Γ. Παπακωνσταντίνου. Όσο για την «αμαρτωλή» torasco …χτυπάει σε ξάδελφο.
Οι «Αποκάλύψεις» αναφέρονται τέλος σε 7 πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και του Πασοκ των οποίων ελέγχονται εισοδήματα και off shore.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.