Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Καθ' οδόν για την Αθήνα οι "τέσσερις"

Το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, συνοδεία ισχυρής δύναμης της αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ, πήραν οι "τέσσερις", οι οποίοι...



κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι,μετά τις απολογίες τους στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις νεαροί, που συνελήφθησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στην περιοχή του Βύρωνα.

Οι κατηγορούμενοι -τρεις 23χρονοι κι ένας 21χρονος- αρνήθηκαν να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και δεν απάντησαν ούτε αν αποδέχονται ούτε αν απορρίπτουν τις κατηγορίες που τους προσάπτουν, ενώ περιορίστηκαν στο να δηλώσουν ότι είναι αναρχικοί και δεν αναγνωρίζουν τη διαδικασία.

Οι κατηγορούμενοι ρωτήθηκαν μόνο για τις πράξεις που τους αποδίδονται σχετικά με την επίθεση στη Θεσσαλονίκη, για την οποία είχε συλληφθεί, τότε, επ' αυτοφώρων ο 19χρονος φοιτητής, Γιάννης Σκουλούδης, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του και προφυλακίστηκε.

Αμέσως μετά την απολογίες τους, που ολοκληρώθηκαν περί τις 5.30 το απόγευμα, κι έπειτα από 2ωρη προθεσμία που ζήτησαν αρχικά για να συνομιλήσουν με τον συνήγορό τους και να χαράξουν την υπερασπιστική τους γραμμή, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε κλούβα της Αστυνομίας κι αυτή τη στιγμή έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα όπου τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.