Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο mr. "Σκάνδαλο Vodafone" στο τιμόνι του ALTER!

Ο κύριος, στη φωτογραφία δίπλα, είναι ο κύριος Γιώργος Κορωνιάς. Σας θυμίζει κάτι το όνομα; Ήταν ο...



διευθύνων σύμβουλος της Vodafone όταν ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών στη χώρα μας. Ο άνθρωπος με τα χίλια μυστικά που δεν αποκάλυψε κανένα.

Ακούστηκαν πολλά, τότε, για τον ρόλο που μπορεί να έχει διαδραματίσει ο ίδιος ή για όσα εν γνώση ή με την ανοχή του έγιναν ενώ το όνομά του είχε ποικιλοτρόπως εμπλακεί στην αυτοκτονία- μυστήριο του Τσαλικίδη, υπαλλήλου της Vodafone, από τα δημοσιεύματα πολλών εφημερίδων της εποχής.

Ο Κορωνιάς έφυγε από την Vodafone, μόλις κόπασε ο σάλος και τώρα, με την σύμφωνη γνώμη Κουρή - Χατζηνικολάου αναλαμβάνει ως μάναντζερ τα ηνία του ALTER!!! Και απ' ότι μαθαίνουμε η είσοδός του στο κανάλι δε θα είναι... αναίμακτη. Ήδη έχουν "παραγγελθεί" περίπου 30-35 απολύσεις τεχνικών και δημοσιογράφων.

Ο Κορωνιάς, του σκανδάλου Vodafone, στο τιμόνι του ALTER... τι να προσθέσουμε παραπάνω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.