Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Στη... γωνία βρίσκεται στριμωγμένη η αντιπροσωπεια της Porsche

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η αντιπροσωπεία με τις επενδύσεις - πρότυπο, με τις πιο εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, η Sportscar, επίσημος εισαγωγέας της Porsche στην Ελλάδα βρίσκεται...




με την πλάτη στον τοίχο. Η οικονομική κρίση από τη μία που έχει νεκρώσει, γενικότερα τον κλάδο αυτοκινήτου, αλλά και η "φαεινή" ιδέα της κυβέρνησης να επιβάλλει φόρο πολυτελείας στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, έφερε την εταιρεία ένα βήμα πριν το χείλος της καταστροφής.

Ήδη, αρκετά στελέχη εγκαταλείπουν... το πλοίο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της υπευθύνης Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας, που παραιτήθηκε, πριν λίγες ημέρες, σαλπάρωντας για άλλο μεταρίζι, άσχετο μάλιστα με τον χώρο του αυτοκινήτου. Κατείχε το τιμόνι στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία 10 χρόνια! Όμως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια της Sportscar, Νταίζη Μανιατοπούλου, δίνει μεγάλη μάχη για να μην προβεί σε δραστικές περικοπές προσωπικού αλλά και μειώσεις μισθών. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα για την εικόνα της εταιρείας.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις, με πρωτοβουλία της ίδιας της Κας Μανιατοπούλου, με πολύ γνωστό επιχειρηματία, προκειμένου να γίνει εξαγορά τμήματος ή ακόμη και πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας για να γλιτώσει την Sportscar από μεγάλες περιπέτειες.