Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Σέρρες: Ληστεία με λεία άνω των 60000 ευρώ σε μοναστήρι


Δε σεβάστηκαν ούτε τα "τάματα" των πιστών οι δύο άγνωστοι, οι οποίοι διέρρηξαν το μοναστήρι Προφήτη Ηλία, στο Άγιο Πνεύμα του νομού Σερρών...



...Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες, αφού παραβίασαν την πόρτα εισόδου του γραφείου στο παρεκκλήσι της μονής αφαίρεσαν από την εικόνα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας τρία χρυσά δεσποτικά εγκόλπια που απεικονίζουν την Παναγία, ένα χρυσό σταυρό, ένα πεντόλιρο, τέσσερις χρυσές λίρες, ένα χρυσό ρολόι λαιμού, ένα περιδέραιο με ανάγλυφες παραστάσεις, καθώς επίσης και αρκετά χρυσά δακτυλίδια, βέρες, βραχιόλια, και διάφορα άλλα χρυσαφικά.

Η συνολική αξία των κλαπέντων αντικειμένων εκτιμάται στις 60.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της ηγουμένης, ενώ προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα περιφέρειας Σερρών. 
 
(karxarias.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.