Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Έστειλαν 72χρονο με Αλτσχάιμερ στη φυλακή!

Η δικαιοσύνη είναι τετραπληγική... Εκτός από τυφλή είναι κουφή και... άβουλη! Καταδίκασαν 72χρονο σε 10 ημέρες φυλάκιση επειδή ζητιάνευε...




Και μάλιστα, επειδή δεν είχε χρήματα να πληρώσει την ποινή του, τον έστειλαν να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή! Το ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι τον έστελναν να εκτίση την ποινή του στη φυλακή Κομοτηνής!!! Και η περιπέτεια του άτυχου άνδρα δε σταματάει εκεί. Η κλούβα της αστυνομίας, τον μετέφερε επί 5 ημέρες, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι έχριζε ιατρικής περίθαλψης, επειδή έπρεπε να σταματήσει και από άλλα τμήματα να μαζέψει κρατούμενους που έπρεπε να τους πάνε στις φυλακές!

Ο διευθυντής των φυλακών, Κωνσταντίνος Καπάνταης, όταν είδε αυτόν τον άνθρωπο, τόσο ταλαιπωρημένο, χωρίς να έχει επαφή με την πραγματικότητα, και όταν αντιλήφθηκε τι του είχε συμβεί, έμεινε άναυδος.
Τον περιποιήθηκε όσο μπορούσε, του αγόρασε ένα εισιτήριο για Αθήνα και τον έστειλε πίσω... Από εκείνη τη στιγμή ο κύριος Γιώργος... αγνοείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.