Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Εισαγγελέας για δημοσίευμα του «Γαύρου»

Αυτεπάγγελτη δικαστική έρευνα διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας για δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» την Τετάρτη (9/2), το οποίο φιλοξενούσε ανακοίνωση της «Θύρας 7» που χρησιμοποιούσε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού...


Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε αυτούσια από την εφημερίδα και αποκαλεί μεταξύ άλλων τον Πάνο Μπιτσαξή, «άσχετο», «εμπαθή» και επικίνδυνο, σχετικά με τις δηλώσεις για την επίθεση στο Θέατρο Τέχνης. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν ως μάρτυρες οι δημοσιογράφοι που αποτελούν τη συντακτική ομάδα του «Γαύρου» και, σε περίπτωση που προκύψει ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα, θα κληθούν και ως κατηγορούμενοι.

Να σημειωθεί ότι αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει παράβαση του άρθρου 41 του Αθλητικού Νόμου, δηλαδή αν από το συγκεκριμένο δημοσίευμα μπορούν να προκληθούν βίαιες αντιδράσεις.

(sentragoal)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.