Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ρήμαξαν τα mini market και τα ψιλικατζίδικα

Τέσσερις ένοπλες ληστείες σε mini market και ψιλικατζίδικα σε διάστημα μόλις 2 ωρών. Έτρεχαν και δεν έφταναν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί...




Στις 8.20 το βράδυ, στο Κορωπί, στην οδό Αγ. Μαρίνας, 2 δράστες εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. 

Λίγο αργότερα, στις 9.25, στον Αγ. Ι. Ρέντη, στην οδό Καμπάνη, 3 ληστές εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας αλλοδαπού και με την απειλή όπλου και μαχαιριού, αφού τραυμάτισαν ελαφρά τον ανιψιό του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.  

Στις 10.08 στα Πατήσια, στην οδό Καβάφη, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε «ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ» και με την απειλή όπλου, άδειασαν το ταμείο.    

Στις 10.30 το βράδυ, στις Αχαρνές, στην οδό Πάρνηθος, 5 άτομα εισήλθαν σε «ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ», ιδιοκτησίας αλλοδαπού και με την απειλή όπλων, αφού τραυμάτισαν με μαχαίρι στο χέρι υπάλληλο, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.