Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ της ΕΛ.ΑΣ. για την απέλαση 73 ατόμων στον Άγιο Δομίνικο

Το ότι απελάθηκαν οι άνθρωποι αυτοί, το έχετε διαβάσει ήδη σε άλλα sites και blogs, που παπαγαλίζουν... αμάσητη την είδηση. Το έχουμε γράψει κι εμείς, από νωρίς το πρωί. Όμως αυτό που δε σας είπε ΚΑΝΕΙΣ είναι, γιατί όλων τα πρόσωπα είναι με "θολό"; Είναι επειδή...

Θα σας έρθει ταμπλάς μόλις μάθετε πόσο κόστισε αυτή η ιστορία...                                   --------(ΒΙΝΤΕΟ)---------




οι άνθρωποι αυτοί δεν ήταν "εθελοντές" για να επαναπατριστούν αλλά κρατούμενοι! Ναι, κρατούμενοι! Είχαν συλληφθεί σε επιχείρηση - σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο, γύρω από την οδό Θεάτρου και Σωκράτους, όπου υπήρχαν οι "μαυρούλες πεταλουδίτσες του έρωτα"! Αυτούς απέλασαν.

Κι επειδή, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, απαγορεύεται η δημοσιοποίηση του προσώπου κρατούμενου, γι' αυτό το λόγο έχουν βάλει "θολό" στις φωτογραφίες και τα πλάνα.

Δεν επικρίνουμε την απέλαση, αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα, που δεν είναι της παρούσης. Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι βρήκαν 73 ανθρώπους για να στήσουν Show με κάμερες και φωτογράφους. Άμα θέλατε κύριοι, ας το κάνατε με τους 600 (εξακόσιους - αν το προτιμάτε και ολογράφως) αλλοδαπούς δραπέτες των φυλακών που την κοπάνησαν τα τελευταία 2 χρόνια με 5ημερη άδεια σαν κύριο από την πόρτα, και έχουν σκορπίσει τον τρόμο σε όλη την Ελλάδα.

Πρόσφατα θύματα αυτών των κακοποιών ήταν και οι άνδρες της ΔΙΑΣ στου Ρέντη. Άμα ξεβρωμίσετε τη χώρα με αυτούς, τότε θα σας χειροκροτήσουμε. Ή αν απελάσετε τους χιλιάδες που έχουν κατακλήσει τα κέντρα μεγαλουπόλεων και τις νύχτες φοβάσαι και να σκεφτείς να τα διαβείς.

Α, και κάτι ακόμη. Ξέρετε πόσο στοίχισε αυτή η απέλαση; 400.000 ευρώ! Ευτυχώς όμως, τον λογαριασμό πληρώνει το αρμόδιο ταμείο της Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.