Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αναχωρούν για Κρήτη

Για την Κρήτη αναχωρούν τη Δευτέρα στις επτά το απόγευμα οι 247 μετανάστες, οι οποίοι παρέμειναν στο Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας που διήρκεσε...



44 ημέρες.

Δύο ώρες νωρίτερα , στις 17.00, θα εγκαταλείψουν το κτίριο μετά και τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την κυβέρνηση, την προηγούμενη εβδομάδα, για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό πρακτορείο ο εκπρόσωπό τους  Αμπντούλ Χατζί  όλοι οι μετανάστες έχουν εφοδιαστεί από την αστυνομία τα απαιτούμενα έγγραφα, με τα οποία εξασφαλίζουν καθεστώς ανοχής.
Παράλληλα ο Γιατρός Θανάσης Καραμπέλης, από την ομάδα παρακολούθησης της υγείας των μεταναστών επεσήμανε ότι και οι τελευταίοι πέντε που νοσηλεύονται στο Αγία  Όλγα θα επιστρέψουν στο μέγαρο Υπατία το πρωί ενώ η διαδικασία της επανασίτισής τους, ξεκίνησε χωρίς να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.

Εξάλλου όσοι αντιμετώπισαν κάποιο, αυτό εντοπίστηκε από εξετάσεις, και οι συγκεκριμένοι μετανάστες θα παρακολουθούνται και μέσω του φόρουμ μεταναστών Κρήτης. Πάντως όπως κατέληξε ο κ. Καραμπέλης σε κανέναν δε προκλήθηκε καμία σοβαρή βλάβη στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.