Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μπέος: «Με τον Πατέρα μιλούσα»

Το κουβάρι έχει αρχίσει νε ξετυλίγεται και οι εμπλεκόμενοι αρχίζουν σιγά - σιγά να ανοίγουν το στόμα τους. Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια, ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε στον «αέρα» του Sentra 103.3 και επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τις συνομιλίες στις κασέτες, ενώ αποκάλυψε ότι ο «άγνωστος Χ» που δεν ακούγεται στις κασέτες είναι ο Νικόλας Πατέρας...




Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι στις κασέτες έχει γίνει «κοπτοραπτική» και ότι μια απλή ιδιωτική συνομιλία με τον κ. Πατέρα, έχει παρουσιαστεί όπως κάποιοι επιθυμούν να παρουσιαστεί, ενώ τα πραγματικά γεγονότα είναι άλλα.

«Πάνω από δύο χρόνια υπάρχει στην επικαιρότητα αυτή η ιστορία και βγήκε τώρα. Είναι άδικο να προβώ σε οποιαδήποτε δήλωση αυτή τη στιγμή. Βγήκε στην εκπομπή σας κ. Μπραουδάκη από σε σεβασμό. Σας παραπέμπω στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο σ.σ. ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, αλλά θα γίνει μάλλον την Πέμπτη) τελικά σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και όχι την Παρασκευή όπως είχα πει, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης», είπε αρχικά ο κ. Μπέος.
«Δεν είμαι καλός χρήστης του ιντερνετ αλλά θα ακούσατε στο youtube τις συνομιλίες. Δεν έχω χαρτί ότι βγήκα πρόσφατα από το Δαφνί, γιατί θα διπιστώσατε ότι σε αυτές τις κασέστες μιλάω σε τοίχο. Και δεν είναι μόνο αυτό η κασέτα έχει κοπεί και έχει ραφτεί και έχει αλλοιωθεί όπως το θέλουν κάποιοι.
Ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλώ λέγεται Πατέρας. Υπάρχει η συνομιλία με τον Νίκο Πατέρα σε προσωπικές και ιδιωτικές συζητήσεις, που δεν είναι αυτά τα πράγματα γεγονότα και όπως θέλουν να τα παρουσιάσουν τα παρουσιάζουν. Εχουν μοντάρει και κατασκευάσει επιλεκτικά και τα πραγματικά συμβάντα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν».

Και ο κ. Μπέος συμπλήρωσε: «Σε μια ηχογραφημένη συζήτηση μπορείς να διαλέξεις δυο, τρεις, 13, 53 φράσεις για να φτιάξεις επιλετικά μια κασέτα όπως τη θέλεις. Σε αυτή τη συζήτηση που ακούγεται, υπάρχει μονόλογος. Από τη στιγμή δηλαδή που δεν διακόπτει τη συζήτηση κάποιος άλλος. Αν πάντως αποδειχθεί ότι στις κασέτες, η μέρος αυτών είναι η φωνή μου, νά είστε σίγουροι ότι θα το παραδεχθώ.
Την ηχογράφηση την έχει κάνει 100% ο κ. Πατέρας. Μοιάζω για μ...κας να ηχογραφώ των εαυτό και να δώσω στην δημοσιότητα τέτοιες συνομιλίες; Να ξέρετε όμως ότι ο κ. Πατέρας έχει 500 τέτοιες κασέτες στο γραφείο του καθώς ηχογραφεί τους συνομιλητές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.