Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Στην φάκα οι ληστές των ΕΛΤΑ Καλαμάτας!

Το είχαμε προαναγγείλει στο planet-greece


Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους ληστές των ΕΛΤΑ Καλαμάτας, που τις κινήσεις τους είχαν καταγράψει θαμώνες με κινητά τηλέφωνα καφετέριας ακριβώς απέναντι. Πρόκειται για...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




αλβανούς, οι οποίοι ευθύνονται για συνολικά τρεις ένοπλες ληστείες!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) ένοπλες ληστείες που έλαβαν χώρα την 29-09-2010, 26-10-2010 και 17-12-2010 σε υποκαταστήματα Τραπεζών στην περιοχή Κρανιδίου Αργολίδας.
Από την προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των δύο δραστών, ο οποίος και συνελήφθη, είχε διαπράξει την 02-07-2010, μαζί με ημεδαπό συνεργό ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας στη περιοχή Κρανιδίου και την 01-02-2011 μαζί με άλλους δύο (2) συνεργούς ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ Καλαμάτας.
Ο δεύτερος αλλοδαπός δράστης αναζητείται, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ναυπλίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, η άκρη του νήματος βρέθηκε από το παπί της τελευταίας ληστείας των ΕΛΤΑ, στην Καλαμάτα. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια... μίλησε και αποκάλυψε θησαυρούς!
Κατ' αρχήν, βγήκε ότι έχει κλαπεί από την Αθήνα, από δρόμο κάπου ανάμεσα στο Γαλάτσι και τα Πατήσια. Το συγκεκριμένο Honda Inova, που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο (επίσης κλεμμένο) στην Καλαμάτα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δύο αλβανοί ληστές δεν δραστηροποιούντο, μέχρι πρότινος ούτε στην Καλαμάτα, ούτε στην Αθήνα αλλά στο Ηράκλειο Κρήτης!

Διαβάστε επίσης: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα ίχνη των ληστών των ΕΛΤΑ Καλαμάτας

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή της ληστείας στα ΕΛΤΑ Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.