Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα ίχνη των ληστών των ΕΛΤΑ Καλαμάτας

Ένα βήμα πριν τη σύλληψη των δύο δραστών της ληστείας με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ Καλαμάτας, βρίσκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση. Το μηχανάκι, με το οποίο διέφυγαν "μίλησε"...




κι έβγαλε... θησαυρούς!!! Κατ' αρχήν, βγήκε ότι έχει κλαπεί από την Αθήνα, από δρόμο κάπου ανάμεσα στο Γαλάτσι και τα Πατήσια. Το συγκεκριμένο Honda Inova, που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο (επίσης κλεμμένο) στην Καλαμάτα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δύο αλλοδαποί (γνωρίζουμε την υπηκοότητα αλλά δεν μπορούμε ακόμη να αναφέρουμε άλλα στοιχεία) δεν δραστηροποιούντο, μέχρι πρότινος ούτε στην Καλαμάτα, ούτε στην Αθήνα αλλά σε άλλη περιοχή της Ελλάδας... σε νησί (και αυτό το γνωρίζουμε αλλά προς το παρόν δεν το αναφέρουμε για να μην κάνουμε ζημιά στις έρευνες)!!! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθήνας - που έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση - βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης και η έρευνα βγάζει πολλά... λαυράκια!!! Σύντομα θα σας αποκαλύψουμε κι άλλες λεπτομέριες.


Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.