Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

"Τα παίρνει" από τον Μαρινάκη ο διοικητής Τροχαίας Πειραιά;

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PLANET-GREECE

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος μας, τις οποίες μας έστειλε πριν λίγο. Αυτή η κατάσταση επικρατεί κάθε φορά που ο Ολυμπιακός αγωνίζεται...

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ




στο ΣΕΦ ή το Καραϊσκάκη. Είναι δυνατόν να επιτρέπουν οι άνδρες της Τροχαίας Πειραιά, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που έχει αγώνα να παρκάρουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκατοντάδες αυτοκίνητα πάω στην παραλιακή οδό ή στην είσοδο και έξοδο του ΣΕΦ, εγκυμονώντας κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων; Γιατί ο διοικητής Τροχαίας Πειραιά, όλως παραδόξως, όποτε έχει αγώνα ο Ολυμπιακός, είτε παίζει ποδόσφαιρο στο Καραϊσκάκη, είτε παίζει μπάσκετ στο ΣΕΦ, "εξαφανίζεται";
κάντε κλικ στις φωτο για μεγέθυνση
Μήπως είναι εύστοχο και το ερώτημα που μας απευθύνει αναγνώστης του μπλόγκ "τα παίρνει ο διοικητής από τον Μαρινάκη, τέλος πάντων και δεν κόβει ούτε μία κλήση;". Πού θα έπρεπε κανονικά να παρέμβει ακόμη και ο εισαγγελέας και να διατάξει την αφαίρεση των πινακίδων και την απομάκρυνση των οχημάτων με γερανούς και για διατάραξη συγκοινωνιών και για απόπειρα πρόκλησης ατυχήματος με ενδεχόμενο δόλο!!!

Ακόμη και στην Εθνάρχου Μακαρίου, μπρος από το Μετροπόλιταν νοσοκομείο παρκάρουν, πάνω στη διαχωριστική νησίδα, έχοντας καταστρέψει (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) το πράσινο παρτέρι που κάποτε υπήρχε εκεί! Χώρια που για να μπορέσει κάποιος να διασχίσει την υπόγεια γέφυρα, πρέπει να περιμένει ακόμη και 30 λεπτά (!!!) αφού έχουν διπλοπαρκάρει δεξιά κι αριστερά, που κανονικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!

Ο Πειραιάς έχει το δικό του κράτος; Τι γίνεται; Μήπως κυβερνάει η αφθαιρεσία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.