Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πανικός στην Imako!!!

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, οι απολύσεις στην Ιμάκο κοντεύουν να σπάσουν τα κοντέρ. Από το πρωί έχουν ξεκινήσει να απολύουν και συνεχίζουν... 



ακάθεκτοι. Οι εργαζόμενοι, από την πλευρά τους, έχουν ξεσηκωθεί, ειδικά μετά που τους κλείδωσαν μέσα στο κτίριο και επικρατεί ένα χάος.

Μέχρι στιγμής έχουν απολυθεί τουλάχιστον 9 άτομα, μεταξύ των οποίων και 3 συνδικαλίστριες της ΕΣΠΗΤ. Στο κτίριο της Μαρίνου Αντύπα έχουν σπεύσει και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κλήθηκαν από το διοικητικό διευθυντή της εταιρείας και δικαστικό επιμελητή. Οι απολυμένοι απειλούνται ότι θα προσαχθούν στο αυτόφωρο με την κατηγορία της καταπάτησης ξένης ιδιοκτησίας και επειδή εξαιτίας τους υπολειτουργεί η εταιρεία!!! Με αυτή τη δικαιολογία τούς βγάζουν… σηκωτούς.

Οι δύο από τις απολυμένες συνδικαλίστριες εργάζονταν στην εταιρεία πάνω από 8 χρόνια και δεν είχαν καμία ενημέρωση για την απόφαση της διοίκησης. Απλά τους μετέφεραν «έχεις δέκα λεπτά να μαζέψεις τα πράγματά σου»!

Στο σημείο βρίσκεται και εκπρόσωπος της ΕΣΠΗΤ, ο οποίος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να επιτραπεί από την Αστυνομία η είσοδος σε όσους από τους απολυμένους βρίσκονται εκτός του κτιρίου.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

πηγή onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.