Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Όλη η δικογραφία των νονών της νύχτας στα χέρια του planet-greece

ΜΟΝΟ ΣΤΟ planet-greece

Ολόκληρη η δικογραφία των "νονών της νύχτας" που εξάρθρωσε η Ασφάλεια βρίσκεται στη διάθεση του planet-greece. Αυτή τη στιγμή, δημοσιεύουμε...




την πρώτη σελίδα από την ογκοδέστατη δικογραφία των 200.000++ σελίδων, η οποία περιλαμβάνει τα πρώτα 3 από τα συνολικά 217 άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή σε 4 διαφορετικές οργανώσεις, που όμως συνεργάζονταν μεταξύ τους, έχοντας χωρίσει σε βιλαέτια ολόκληρη την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Λουτράκι, την Κόρινθο και το Αγρίνιο.

Πρώτοι στη λίστα φιγουράρουν τρεις "διάσημοι" των Ελληνικών φυλακών. Είναι οι Παναγιώτης Βλαστός, Ιωάννης Σκαφτούρος και Βασίλης Στεφανάκος.

Μείνετε συντονισμένοι στο planet-greece, έρχοναι κι άλλες, ακόμη πιο συνταρακτικές αποκαλύψεις! Μη νομίζετε ότι λέμε τυχαία πώς είμαστε το "blog των μεγάλων αποκαλύψεων"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.