Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πρώτος ο ΑΝΤ1 το Πάσχα

Φέτος το Πάσχα οι τηλεθεατές φαίνεται πως προτίμησαν το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1...

Η μεγαλύτερη διαφορά από το δεύτερο κανάλι σημειώθηκε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα όπου ο ΑΝΤ1 είχε προβάδισμα από τον δεύτερο 6,4%, σε τηλεθέαση.

Πιο συγκεκριμένα, το Μ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο ΑΝΤ1 κυριάρχησε στη μεσημεριανή ζώνη με τις ξένες ταινίες Στράιπς Πρωταθλητής και Σρεκ, αλλά και στην απογευματινή με τις ελληνικές Αλίμονο στους Νέους και Αλίκη στο Ναυτικό, σημειώνοντας τηλεθέαση 18,8%.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο Πρίγκηπας της Αιγύπτου ήρθε πρώτος με 20,4% και φυσικά την Κυριακή του Πάσχα με το Dancing που έφτασε το 40,9%.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος με 18,9%, χάρη στον Ιησού από τη Ναζαρέτ, ο οποίος κατέγραψε από την Μεγάλη Τρίτη ως και το Μεγάλο Σάββατο ποσοστό 20,2%.


πηγή: mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.